Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Malatya’da Kontrolden Çıkan Hafriyat Kamyonu Kaza Yaptı, Sürücü Erkan Karadağ Hayatını Kaybetti

    Malatya’da, Erkan Karadağ yönetimindeki hafriyat kamyonu kontrolü kaybederek bariyerlere ve istinat duvarına çarptı. Kaza sonucu 48 yaşındaki sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

    Malatya'da, Erkan Karadağ yönetimindeki hafriyat kamyonu kontrolü kaybederek bariyerlere ve

    Malatya’da Hafriyat Kamyonu Kaza Yaptı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Malatya’da meydana gelen trafik kazasında, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu hafriyat kamyonu önce bariyerlere ardından da istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi.

    Kaza Anı ve Olayın Detayları

    Kaza, sabah saat 10:30 sıralarında Kuzey Çevre Yolu’nda, Hamımınçiftliği bölgesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Elazığ yönüne doğru ilerleyen Erkan Karadağ (48) kontrolündeki 44 BA 561 plakalı hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde önce trafik bariyerlerine vurdu, daha sonra ise bir istinat duvarına çarptı. Maalesef, olay yerinde hayatını kaybeden sürücünün durumu büyük üzüntüye neden oldu.

    İnceleme Çalışmaları Devam Ediyor

    Yaşanan bu talihsiz olayla ilgili olarak yetkililer tarafında başlatılan soruşturma ve inceleme çalışmaları sürmekte. Kazanın oluş nedeninin belirlenmesi adına tüm detaylar titizlikle gözden geçirilmektedir.