Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, yoğun kar sonrası zarar gören esnafı ziyaret etti.

Editör
2 Dakika Okuma
Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, yoğun kar sonrası zarar gören esnafı ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnafı ziyaret etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yoğun kar yağışı nedeniyle işyerlerinin önündeki sundurmaların çökmesi sebebiyle maddi zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Evren Sanayi Sitesi, Oto Galericiler Sitesi ve İmam Keskin Buğday Pazarı’ndaki esnafın işyerlerinin önündeki sundurmalar, ağırlığa dayanamayarak çöktü. Ciddi mali zarara yol açan bu gelişmenin ardından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve başkan yardımcıları, esnafı işyerlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Halil Polat ile İmam Keskin Buğday Pazarı Başkanı Kemal Oflaz da esnafı ziyaret eden Başkan Kuş’a eşlik ettiler. Can kaybının olmamasının teselli olduğunu ifade eden Kuş, esnafın mağduriyetini gördüklerini ve kar yağışının esnafa ciddi bir mali yük bindirdiğini belirtti. Kuş, “Cenab-ı Mevlam canımızla imtihan etmesin. Allah, giden malın yerini inşallah fazlasıyla doldurur. Ben tekrar gerek ilçemizde gerekse tüm ilçelerimizde zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah cana zarar vermesin, malın yeri her zaman doldurulur. Tekrar tüm esnafımıza geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu.

İmam Keskin Buğday Pazarı Başkanı Kemal Oflaz ise, “Kar yağışından dolayı bir kısım işyerlerimiz zarar gördü. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve ekibi İlçe Başkanımız Süleyman Elgün ile birlikte sahadayız. Durum tespiti yaptılar, ara yolları açtılar. Sevincimiz, can kaybının olmamasıdır. Yanımızda olmalarından dolayı belediye başkanımıza ve ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş