Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, yeni yıl dolayısıyla hastane ve huzurevini ziyaret etti.

Editör
1 Dakika Okuma
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, yeni yıl dolayısıyla hastane ve huzurevini ziyaret etti.

Vali Akbıyık, Yeni Yıl Ziyaretleri Kapsamında Hastaları ve Yaşlıları Ziyaret Etti

Muğla Valisi Sayın Dr. İdris Akbıyık, yeni yıl dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Hastane ziyaretinde hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Akbıyık, yeni yılın sağlık, şifa, umut ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Akbıyık, ziyaret programı çerçevesinde Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Burada kalan kıymetli büyüklerle bir araya gelen Vali Akbıyık, yeni yıl dolayısıyla düzenlenen bocce oyun etkinliğine katıldı.

Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayan ve kendileriyle yakından ilgilenen Vali Akbıyık, devletin her zaman büyüklerin yanında olduğunun altını çizerek, yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Vali Akbıyık, yeni yıl nedeniyle görev yapan kamu kurum çalışanlarını da ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş