Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Halk Toplantılarında Vatandaşların Taleplerini Dinledi

    Afyonkarahisar’da düzenli halk toplantıları, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında devam ediyor. Eylül ayındaki toplantıda 4 bin 317 vatandaşın sorunları dinlenirken, iletilen taleplerin %73 ile %85 arasında olumlu sonuçlandığı belirtildi.

    Afyonkarahisar'da düzenli halk toplantıları, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın

    Afyonkarahisar’da Halk Toplantısı Gerçekleşti

    Afyonkarahisar’da, vatandaşların sorunlarına hızlı çözümler üretmek ve devlete olan bağı güçlendirmek amacıyla belirli aralıklarla düzenlenen halk toplantılarının eylül ayı buluşması, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

    Toplantıya Katılım Yoğundu

    Toplantıda vali yardımcıları ve ilgili kurum yöneticileri de yer aldı. Vali Yiğitbaşı, görev süresince toplamda 28 halk günü düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldiğini belirtti. Vali, “Halk günü toplantılarımızda toplamda 4 bin 317 vatandaşımızın, 3 bin 289 kadına ve bin 28 erkeğe ait sorun ve taleplerini dinledik. Gelen taleplerin büyük bir kısmı olumlu bir şekilde sonuçlandırıldı.” dedi.

    Yardım ve İş Talepleri Sonuçlandı

    Vali Yiğitbaşı, sosyal yardım talepleri hakkında da önemli bilgiler verdi. “Bize iletilen 2 bin 735 nakdi yardım talebinin 2 bin 324’ü, yani yaklaşık yüzde 85’i olumlu sonuçlandı. Ayrıca, 816 iş talebinin de 587’si, yani yüzde 72’si kabul edildi. İlçelerimizdeki toplantılarda ise sosyal yardım, iş ve diğer konularla ilgili 224 talep alınmış ve bunlardan 171’i olumlu sonuçlanmıştır.” şeklinde konuştu.

    Afyonkarahisar’da düzenlenen bu toplantılar, halkın devletle olan bağını güçlendirmeye devam ediyor ve sorunların çözümü için etkili bir platform sunuyor.