Hatay’da depremzede öğrencilerin hayata tutunması için çalışmalarını sürdüren Havva Aydanur Ertuğrul tarafından hayata geçirilen projeyle, Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen yılbaşı ikramlıkları çocuklara dağıtıldı.
Deprem bölgesindeki öğrencilerin iyi hallerine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Ülkem Okuyor Derneği, öğrencileri yılbaşında unutmadı. Öğrencilerin iyi olma hallerine destek veren dernek başkanı Havva Aydanur Ertuğrul tarafından, gönülleri fetheden bir vefa projesi gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar tarafından Hatay’a ulaştırılan yılbaşı ikramlıkları, konteyner kentlerde yaşayan ailelere dağıtıldı. Ailelerle sohbet ederek ikramlıkları ekibiyle birlikte dağıtan Ertuğrul, vatandaşların takdirini topladı.
Eğitim hakkına sahip çocuklara her daim destek olacaklarını belirten Ertuğrul, “Anne eli değmiş sarma ve poğaçaları öksüz yavrularımıza ikram ettik. Bugün bize destek olan gönüllülerimiz, deprem bölgesinde yaşayan evlatlarımızın yanında olduklarını bir kez daha gösterdiler. Kendi elleriyle sarma ve poğaçaları evlatlarımıza yediren gönüllülerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
İhlas Haber Ajansı