Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fatih’te Motosikletine Cezadan Sinirlenen Mehmet T., Araçını Ateşe Verdi

    İstanbul Fatih’te, motosikletini muayene ettirmeyen 30 yaşındaki Mehmet T.’ye 3 bin 160 lira ceza kesildi. Sinirlenen sürücü, motosikletini ateşe verince itfaiye yangını söndürdü. Olay, cep telefonuyla kaydedildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Fatih’te Motosiklet Sürücüsü Cezaya Sinirlendi

    İstanbul’un Fatih ilçesinde, motosikletine muayene yaptırmadığı tespit edilen bir sürücüye, polis ekipleri tarafından 1.389 lira ceza kesildi. Motosiklet, trafikten men edilerek el konuldu. Ceza kesilmesi üzerine öfkelenen sürücü, motosikletini ateşe vererek büyük bir olayın fitilini ateşledi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. O anlar bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

    Olayın Yaşandığı Anlar

    Olay, dün saat 16.30 sıralarında Fatih’in Laleli Kemalpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. Motosiklet sahibi Mehmet T. (30), 15 Ekim 2024 tarihine kadar koruma başlığı ve gözlüğü bulundurmadığı gerekçesiyle toplamda 1.389 lira ceza ile karşılaştı. İki farklı ceza aldığını fark etmeyen Mehmet T., vergi dairesine başvurarak ilk cezasını ödedi. Fakat, motosikletinin muayene süresi dolmuş olduğu için bu işlem yeterli olmadı.

    Sürdürdüğü çabalar sonucunda, motosiklet muayene için tarih talep eden Mehmet T., ödenmemiş cezası nedeniyle randevu alamadı. Daha sonra ikinci cezasını da ödeyip muayene için gün almayı başardı. Ancak bu sırada trafik kontrolüne takılan Mehmet T.’nin motosikletinin muayenesinin yapılmadığı ortaya çıktı. Bununla beraber, sürücüye 3.160 lira daha ceza kesildi; ayrıca motosikletine de el konuldu.

    Motosikletine Koyduğu İntikam Ateşi

    Ceza kesilmesine sinirlenen Mehmet T., motosikletini yakarak bir tepki gösterdi. Alevler içinde kalan motosiklet, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın söndürüldükten sonra, motosiklet çekici yardımıyla emniyet otoparkına taşındı. Bu sıradaki görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.