Bağcılar’da Oto Tamirhanesinde Yangın!
Bağcılar ilçesinde, bir oto tamirhanesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonucu 4 otomobil hasar görürken, 4 kişi de dumandan etkilendi.
Olay, saat 17.30 sıralarında Bağcılar Barbaros Mahallesi 203. Sokak’ta bulunan tamirhanede gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yangın bilinmeyen bir sebepten dolayı iş yerinin içinde patlak verdi. Çalışanların durumu bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin büyümesi ile birlikte yan tarafta bulunan 4 katlı iki binaya da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Yangın Sonrası Araçlar Zarar Gördü
Yangın söndürüldükten sonra, tamirhane içerisinde ve yanında park etmiş olan toplam 4 araçta zarar meydana geldiği bildirildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından, yangının çıkış sebebine ilişkin soruşturma başlatıldı.
Olayla ilgili konuşan vatandaş Mehmet Çıtay, “Yangın yaklaşık bir saat önce başladı. Burada oto tamiri yapıyordular. Muhtemelen tüpten sızan gaz nedeniyle patlama oldu. Yangın çok büyüdü ama şükür ki can kaybı olmadı. Şu anda kontrol altına alındı, içerde tamir gören araçlar da yandı. Yan bina da hasar gördü” şeklinde ifade etti.