Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Silahlı Kavga Kurşununa Hedef Olan Masum Vatandaş Hayatını Kaybetti

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, olayla ilgisi olmayan bir kişi başından vurularak hayatını kaybetti. Annesinin feryatı ise katliamın acısını daha da artırdı. Güvenlik güçleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada,

    Diyarbakır’da Silahlı Kavga: Masum Bir Hayat Kaybedildi

    Diyarbakır’da, gece yarısı gerçekleştirilen ciddi bir silahlı çatışma sonucunda, olayla ilgisi bulunmayan bir kişi hayatını kaybetti.

    Gece saat 02.00 civarında gerçekleşen olay, Bağlar ilçesi Bayramoğlu mevkiinde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan tartışma, birden bire silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çatışma esnasında, yolda yürüyen ve olayla alakası olmayan bir şahıs, başına isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralandı.

    Olayın ardından hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemelerde, talihsiz kişinin hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti. Olayla ilgili incelemelerin ardından, hayatını kaybeden şahıs morga kaldırılırken, güvenlik güçleri şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürmeye başladı.

    Olay yerine gelen annenin acı feryadı, çevredeki herkesin yüreklerini dağladı. Bu trajik durum, toplumda büyük bir üzüntü yarattı.

    Hukuki süreçlerin başlatıldığı ve güvenlik güçlerinin konuyla ilgili yoğun mesai harcadığı bildirildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.