Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da Şehit Aileleri için ‘Bayrak Evler’ Projesi Devam Ediyor – Murat Demir Açıklama Yaptı

    Elazığ’da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı’nın başlattığı ‘Bayrak Evler’ projesi, İl Başkanı Murat Demir’in önderliğinde şehit aileleriyle buluşarak devam ediyor. Demir, samimiyetin projedeki en önemli kriter olduğunu belirtti.

    Elazığ'da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nın başlattığı

    Elazığ’da Bayrak Evler Projesi Devam Ediyor

    Elazığ’da, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından gerçekleştirilen ‘Bayrak Evler’ projesi sürmekte.

    Şehit Aileleri ile Birlikte

    EMŞAV İl Başkanı Murat Demir, projenin kapsamı dahilinde şehit aileleriyle sürekli iletişim halinde olmaya devam ediyor. Demir, bu girişimin, tüm şehit aileleri ile bir araya gelmeyi amaçladığını kaydetti ve samimiyetin, projenin temel kriteri olduğunu vurguladı.

    Elazığ EMŞAV İl Başkanı Murat Demir, “Elazığ’da hayata geçirdiğimiz bu projede sadece samimiyeti arıyoruz. Başlangıç tarihimizi açıkladığımız andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Şehit ailelerimizi içtenlikle ziyaret ederek onlarla sohbet edecek ve dertleşeceğiz” diyerek düşüncelerini paylaştı.