Balıkesir’de Kaçak Tütün Operasyonu: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Edremit KOM Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda geniş çaplı kaçak tütün alışverişine dair önemli bulgular elde etti.
Detaylı Arama Sonrası Ele Geçirilenler
Edinilen bilgiler doğrultusunda, Edremit ilçesinde bir adreste yapılan incelemede, 2 adet sigara sarma makinesi, 28 bin adet dolu sigara makaronu, 2 bin 800 adet boş makaron, 2 kilo 100 gram paketli tütün ile 3 kilo açık kıyılmış tütün tespit edildi. Ayrıca, operasyon sırasında bin adet şeffaf kilitli poşet de bulundu.
Yasal Süreç Başladı
Olayla bağlantılı olarak M.S. adında bir şahıs hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu uyarınca adli işlem başlatıldığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, kaçak tütün ticaretinin önlenmesi amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.
BALIKESİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EDREMİT KOM BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN VE MAKARON ELE GEÇİRİLDİ.