Afyonkarahisar’da Kasten Öldürme Suçlusu Yakalandı
Afyonkarahisar’da, kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu kıskıvrak yakalandı.
Polis Ekiplerinin Başarılı Operasyonu
Edinilen bilgilere göre; Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, aranan kişilerin tespit ve yakalanmasına yönelik bir operasyona girişti. Bu kapsamda yapılan araştırmalar sonucunda N.A. isimli şahsın kasten öldürme suçundan toplamda 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla arandığı belirlendi.
Ekipler, N.A.’nın izini sürerek kent merkezinde yaptığı başarılı gözaltı işlemiyle şahsı ele geçirdi. Şüpheli, işlemleri tamamlandıktan sonra, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, halkın güvenliği için yürütülen çalışmaların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.