**Ağrı’da Kar Yağışı 423 Köy Yolunu Ulaşıma Kapattı**
Ağrı’da dün başlayan ve zaman zaman etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, kentteki yaşamı olumsuz hale getirdi. Bu durum, il merkezinin yanı sıra birçok ilçede de ciddi aksaklıklara yol açtı.
**Kapalı Köy Yolları Hakkında Güncel Bilgiler**
Elde edilen verilere göre, merkez ilçede 89, Doğubayazıt’ta 27, Diyadin’de 30, Eleşkirt’te 41, Taşlıçay’da 37, Hamur’da 38, Patnos’ta 93 ve Tutak’ta ise 68 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapalı durumda bulunuyor. Toplamda 423 köy yolunun etkilenmesi sonucunda, Ağrı İl Özel İdaresi’ne ait ekipler, kapalı yolların açılabilmesi için kesintisiz bir çalışma yürütmeye devam ediyor.
Bu amaçla 91 iş makinesi, 115 personel ve 8 mobil ekip, sahada aktif bir şekilde görev alıyor. Ekipler, bölgedeki ulaşımın yeniden sağlanması için tüm güçleriyle mücadele ediyor.