Sultangazi tekstil atölyesinde yangın paniğe yol açtı

Editör
1 Dakika Okuma

**Sultangazi’de Tekstil Atölyesinde Yangın Paniği: Ekipler Hızla Müdahale Etti**

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yer alan bir tekstil dükkanında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Olay sonucunda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangın nedeni ile atölyenin çevresindeki bazı konutlarda maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Esentepe Mahallesi’nde saat 16.00 civarında meydana geldi. İlk belirlemelere göre, sokakta bulunan tekstil atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı alevler yükselmeye başladı. Alevleri gören vatandaşlar, hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çevredeki binanın çatısından yangına müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına aldı ve soğutma işlemlerinin ardından yangını tamamen söndürdü. Yangının ardından çevredeki bazı dairelerde hasar oluştu. Olay sonrası sokakta yaşanan panik kısa sürede sona erdi.

Yangın sırasında evinde zarar gören Cuma Gürbüz, yaşadığı durumu şu şekilde ifade etti: “Benim evim binanın arka kısmında. Su nedeniyle evin içi sular altında kaldı. Tüm camlar ve kapılar kırıldı.”

Yangının çıkış nedeni ise yetkililer tarafından titizlikle araştırılmakta.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş