Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum’da Yangın Ortasında Kalan Kediyi Kurtaran Kahraman: Muharrem Karahan

    Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Kırmızıtaş Mahallesi’nde çıkan yangında birçok ev yanarken, Muharrem Karahan, alevler arasındaki bir kediyi kurtardı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında kediyi bulup suyunu veren Karahan, kedinin iyileşmesine yardımcı oldu.

    Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki Kırmızıtaş Mahallesi'nde çıkan yangında birçok ev yanarken,

    Erzurum’da Yangında Hayvanseverlik Öne Çıktı

    Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Kırmızıtaş Mahallesi’nde çıkan yangın, bölgedeki evleri ve ahırları tehdit ederken, bir kediye uzanan yardım eli dikkat çekti.

    Yangın, Kırmızıtaş köyünde meydana geldi ve ortaya çıkan alevler, birçok yapıyı yerle bir etti. Yaklaşık altı saatlik zorlu bir çalışma neticesinde yangın kontrol altına alındı. Bu süre zarfında, çevre köylerden gelen pek çok vatandaş, yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için olay yerine intikal etti.

    Bu yardıma koşanlardan biri de Yeşilyayla köyünden gelen Muharrem Karahan’dı. Yangın söndürme işlemleri devam ederken, yangının tam ortasında kalan bir kedi gören Karahan, tereddüt etmeden eve dalarak onu kurtarmak için harekete geçti. Zorlu şartlar altında yarı baygın halde bulduğu kediyi hemen su ile buluşturmak için hızlıca Kırmızıtaş köyünün çeşmesine götürdü. Soğuk suyla kediye can vermesi için yangını söndürme çalışmalarına katılan Karahan, kediyi birkaç kez çeşmeye sokarak hayata döndürdü.

    Canlanan kedi, kendini toparladıktan sonra aniden kaçış yönüne dönerek gözden kayboldu. Bu olay, insanlar arasında hayvan sevgisinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.