Radomir Djalovic’in Değerlendirmesi: “Karakterlerimizi Sahnede Gösterdik”
Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak önemli bir puan elde etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Radomir Djalovic, oyuncularının sahada gösterdiği özveriyi vurguladı.
Maç Detayları ve Performansa Dair Gözlemler
Djalovic, “Bugün sahada muazzam bir çaba gösterdiler. 90+5. dakikaya kadar yoğun bir mücadele sergiledik,” diyerek oyuncularının mücadelesini öne çıkardı. Ayrıca, “Maçta 9 eksikle sahaya çıktık. İlk 11’deki bazı oyuncular, mevkilerinde değil farklı pozisyonlarda mücadele etmek zorunda kaldı,” diye belirtti. Genç futbolcuların da oyuna sonradan dahil olduğuna dikkat çekti.
Fırsatlar ve Sonuç Hakkında Yorumlar
Rakip takımın fırsatlar bulduğunu, ancak kendilerinin de 3-4 şans yakaladığını belirten Djalovic, “Ancak bu fırsatları değerlendiremedik. Sonuç olarak aldığımız 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum,” şeklinde konuştu. Takımın oyun kurma yeteneğini de değerlendiren Djalovic, “Ayağı iyi olan oyuncularımız var. Ancak savunma oyuncuları olmadan oyun kurma zordur,” dedi ve son haftalarda sergiledikleri oyun düzenini olumlu bulduğunu ifade etti.

