Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Su İçmek İçin Gittiği İşyerinde Tabancayla Yaralanan M.E.Ş.’nin Durumu Ciddiyetini Koruyor

    Kayseri Kocasinan’da M.E.Ş. (24), işyerine su içmek için girdiğinde T.T. (53) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle T.T., M.E.Ş.’yi tabancayla yaraladı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, T.T.’nin yakalanması için operasyon başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

    Kayseri Kocasinan'da M.E.Ş. (24), işyerine su içmek için girdiğinde T.T.

    Kayseri’de Genç Bir Birey Silahlı Saldırıya Uğradı

    Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, su içmek amacıyla girdiği bir iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan 24 yaşındaki M.E.Ş. yaralandı.

    Olay, Yeni Sanayi 6127 sokakta bulunan bir iş yerinde gerçekleşti. İddialara göre, M.E.Ş. su almak için komşu iş yerine girdiğinde, içeride bulunan 53 yaşındaki T.T. ile arasında bir tartışma başladı. Tartışmanın uzaması üzerine T.T., yanındaki tabancayı çıkararak M.E.Ş.’ye ateş etti. Olayın ardından hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verildi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralı M.E.Ş.’yi ambulansla en yakın hastaneye kaldırdı. T.T. ise olay yerinden kaçtı ve yetkililer, şahsın yakalanması için operasyon başlattı.

    Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.