Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Karasu’da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda tütün ve makaronlar ele geçirildi, bir gözaltı yaşandı.

    Sakarya’nın Karasu ilçesinde yapılan kaçakçılık operasyonunda, Ş.N. adlı bir kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında 30 kilogram tütün, 66 bin 720 dolu makaron ve çeşitli nargile tütünleri ele geçirildi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde yapılan kaçakçılık operasyonunda, Ş.N. adlı bir kişi

    **Sakarya’da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Gözaltı ve Yüklü Miktarda Kaçak Malzeme**

    Sakarya’nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen bir kaçakçılık operasyonunda büyük miktarda tütün ve makaron ele geçirildi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

    Jandarma Ekipleri Kaçakçılıkla Mücadelede Kararlı

    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele yürütmek amacıyla harekete geçti. Bu kapsamda, daha önceden takibe alındığı belirlenen şüpheli Ş.N. (27) hakkında gerekli araştırmalar yapıldı.

    Yasal Olmayan Ürünler Ele Geçirildi

    Ş.N.’ye ait olduğu tespit edilen adreste yapılan aramalarda, 30 kilogram kıyılmış tütün, 66 bin 720 dolu makaron ve 14 bin boş makaron bulundu. Ayrıca, son kullanma tarihi geçmiş 290 paket nargile tütünü ile satışı yasak olan 10 adet 500 gramlık bandrollü tütün de ele geçirildi.

    Operasyonda gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının sürdüğü, toplum sağlığını tehdit eden bu tür faaliyetlerin önlenmesi için yetkililerin kararlılıkla hareket ettiği bildirildi.