Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kıbrıs Gazisi Mehmet Yeşer, Ordu’da Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Kıbrıs gazisi Mehmet Yeşer, 71 yaşında hayatını kaybettikten sonra Ordu’nun Akkuş ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından Yeşer, Kargı Mahallesi’nde toprağa verildi. Törene resmi yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

    Kıbrıs gazisi Mehmet Yeşer, 71 yaşında hayatını kaybettikten sonra Ordu'nun

    Orduda Kıbrıs Gazisi Mehmet Yeşer’in Son Yolculuğu

    Ordu’da, Kıbrıs gazisi merhum Mehmet Yeşer, düzenlenen anlamlı bir törenle ebediyete uğurlandı.

    Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan ve gazilik unvanına sahip olan Mehmet Yeşer (71), uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Merhum için Akkuş ilçesinin Kargı Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nde cenaze merasimi gerçekleştirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Yeşer’in naaşı, yine aynı mahallede defnedildi.

    Cenaze törenine, Akkuş Kaymakamı Mustafa Özhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, Yeşer’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katılarak son saygılarını sundular.

    Kıbrıs gazisi Mehmet Yeşer’in vefatı, ailesi ve sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı.