Elbistan’da Derin Çukura Düşen Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaklaşık 6 metre derinliğindeki bir çukura düşen bir adam, itfaiye ekiplerinin özverili çalışmalarıyla kurtarıldı.
Olay, Elbistan’a bağlı Karacabey mahallesinde gecenin ilerleyen saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir kişi aniden dengesini kaybederek derin çukura düştü. Düşüşün ardından, olayın farkında olan bölge halkı, hemen durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, özel halat sistemi kullanarak şahsı sedyeye alarak güvenli bir şekilde çukurdan çıkardı. İlgili sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, düşen kişinin genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.
Olayla ilgili detaylı inceleme devam ederken, çukurun çevresinin güvenlik tedbirleri çerçevesinde kapatıldığı açıklandı.

