Silivri’de İşçi Servisinde Yangın Çıktı
İstanbul Silivri’nin D100 bağlantı yolunda, seyir halindeki işçi servis aracında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangın esnasında, sürücü aracını güvenli bir şekilde yol kenarına park ederek itfaiye ekiplerine haber verdi.
İtfaiye Ekipleri Yangına Müdahale Etti
Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, alevler içinde kalan araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Bu süreçte, çevrede güvenlik önlemleri alınarak yangının diğer araçlar ve trafiğe sıçraması önlendi. Yangın başarılı bir şekilde söndürülse de, servis aracı kullanılamaz hale geldi.
Yangının Nedeni Araştırılıyor
Olay sonrası, yangının neden kaynaklandığına dair detaylı bir inceleme başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar, yangın anının korkutucu bir manzaraya dönüştüğünü ifade etti. D100 bağlantı yolundaki yangın olayı, bölgedeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

