Düzce Belediyesi’nin Lezzet Yarışması Büyük İlgi Gördü
Düzce Belediyesi’nin düzenlediği Kusursuz Kafe ve Mutfak Sanatları Akademisi iş birliğiyle hayata geçirilen lezzet yarışması, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Düzce’nin önde gelen isimlerinden oluşan jüri, yarışmacıların oluşturduğu pizzaları tatmak için bir araya geldi ve değerlendirmelerde oldukça zorlandılar.
Kusursuz Kafe’nin Yetenekleri Sahne Aldı
Bu özel etkinlik, Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Kusursuz Kafe çalışanları, yaratıcılıklarını konuşturarak kendi özgün pizzalarını hazırladılar. Yarışma esnasında yaşanan coşku ve mutluluk, fotoğraf karelerine yansırken, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun, Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer ve Düzceli sanatçı Nurullah Çelebi, tadım yaparak bu lezzetli anlara tanıklık ettiler.
Rekabet ve Dostluk Bir Arada
Yarışma esnasında, Kusursuz Kafe dalında birbirlerine destek olan ekip üyeleri, hem yarışmanın rekabetinin hem de dostluğun keyfini çıkardılar. Jüri, katılımcıların hazırladığı pizzaları tatarken oldukça kararsız kaldı. Yarışmanın sonunda ise, tüm katılımcılar keyifle pizza tükettikten sonra, Kusursuz Kafe çalışanlarına minnettarlıklarını ifade edilerek madalya verildi. Etkinlik, katılımcıların sevinç dolu anlarıyla sona erdi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

