Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan Firar Eden Hükümlüler, Polis Operasyonu ile Yeniden Yakalandı

    Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda firar eden S.B. ve V.Y. isimli hükümlüler, polis operasyonlarıyla yakalandı. S.B., 13 yıl 5 ay, V.Y. ise 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranıyordu. İkili, işlemlerinin ardından cezaevine geri gönderildi.

    Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda firar eden S.B. ve V.Y.

    **Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan Firar Eden Hükümlüler Yakalandı**

    Aydın’daki Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm giymiş olan bir mahkum, denetim kapsamında çalışmaya gönderildiği sırada firar etti. Olay, 7 Aralık 2025 tarihinde meydana geldi. İçişleri Bakanlığı’na bağlı polis ekipleri, firar eden şahısları yakalamak amacıyla hemen harekete geçti.

    Hükümlülerin Suçları ve Yakalanması

    Firar eden mahkûmlardan biri, S.B. isimli şahıs olup, kendisi hakkında silahlı yağma suçu nedeniyle kesinleşmiş 13 yıl 5 ay hapis cezası bulunmaktaydı. Diğer hükümlü ise V.Y. olarak bilinen şahıs olup, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçlarından dolayı 4 yıl 2 ay kesinleşmiş ceza almıştı.

    Her iki şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlarla farklı tarihlerde yakalanarak, gerekli işlemlerinin ardından yeniden cezaevine teslim edildi.

    Polis, firar eylemlerinin önlenmesi için gerekli önlemleri almaya devam ederken, bu tür olayların tekrarlanmaması için cezaevleri ile ilgili güvenlik önlemlerinin artırılacağı belirtiliyor.