Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bodrum’da Kamyonet Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücü Toprağa Verilecek

    Bodrum’da Gökhan Park (46), kullandığı kamyonetin devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Park, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra defnedilecek.

    Bodrum'da Gökhan Park (46), kullandığı kamyonetin devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

    Bodrum’da Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, refüje çarparak devrilen bir kamyonetin sürücüsü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

    Kaza Anı ve Sonrası

    Edinilen bilgilere göre, Yalıkavak-Bodrum kara yolu üzerinde seyreden 48 R 2073 plakalı kamyonetin sürücüsü Gökhan Park (46), viraj alırken direksiyon kontrolünü kaybetti ve kamyonet refüje çarparak devrildi. Kazanın sonuçları oldukça ciddi oldu; sürücü ağır yaralandı. Olayın hemen ardından 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye intikal etti.

    Ambulansla çevredeki özel bir hastaneye kaldırılan Gökhan Park, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Cenaze Töreni Duyurusu

    Park’ın cenazesinin, bugün ikindi namazı sonrası Yalıkavak Yemiş Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yemiş Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

    Bu trajik olay, bölgedeki trafik güvenliğine dair yeniden değerlendirmelerin yapılmasına vesile oldu.