Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “Tehdit Almadığımız Sürece Başka Ülkelere Tehdit Oluşturmayız”

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ülke olarak tehdit altında olmadıkları sürece başka devletlere tehdit oluşturma niyetinde olmadıklarını ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Dışişleri Bakanı Fidan’dan Önemli Açıklama

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, günümüzde uluslararası ilişkilerin önemine vurgu yaparak, “Biz tehdit altında olmadığımız müddetçe, herhangi bir devlete karşı tehdit unsuru oluşturmayız.” dedi.

    Barış ve Diplomasi Vurgusu

    Fidan, ülkenin dış politika duruşunun temelini barış ve istikrarın oluşturduğunu belirterek, Türkiye’nin uluslararası konularda diyalog yolunu tercih ettiğini ifade etti. Bu açıklama, Türkiye’nin stratejik tutumunu ve dünya ile ilişkilerinin seyrini yansıtan önemli bir boyut olarak değerlendiriliyor.

    Bakan Fidan’ın sözleri, Türkiye’nin savunma politikaları ve diyalog çabalarının geleceği açısından kritik bir mesaj taşıyor. Diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi ve barış ortamının sağlanması için atılacak adımlara dikkat çeken bakan, güvenliğin uluslararası işbirliği ile mümkün olabileceğine dikkat çekti.