Trendyol Süper Lig’de Beraberlik Rüzgarı
Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Alanyaspor, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Alanya Oba Stadyumu’nda oynandı ve 0-0 berabere sona erdi.
Maçın Öne Çıkan Anları
Maç boyunca iki takım da net gol pozisyonlarından yararlanamazken, 63. dakikada Alanyasporlu Boli’nin pasında Storm’un şutu az farkla kale direğinin yanından auta çıktı.
71. dakikada Hagi’nin kullandığı kornerde, Lima’nın kafa vuruşu üst direkten döndü ve Alanyaspor’un gol şansı bir kez daha kaçmış oldu.
88. dakikada ise, ceza sahası dışında topla buluşan Abdulkadir Ömür’ün etkili şutu, kaleci Ertuğrul Taşkıran tarafından son anda kornere çelindi.
Maçın Detayları
Hakem Oğuzhan Çakır yönetimindeki mücadelede, Alanyaspor’un kadrosunda Ertuğrul Taşkıran, Lima, Fatih Aksoy, Aliti, Hadergjonaj, Makouta, Maestro, Ruan, Hagi, Hwang ve Ogundu isimleri yer aldı.
Yedek oyuncular ise Victor, Batuhan Yavuz, Baran Boğultay, Yusuf Can Kandemir ve Semih Doğanay’dan oluştu. Teknik direktörlük görevini Joao Pereira üstlendi.
Antalyaspor’un kadrosunda ise Abdullah Yiğiter, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Hüseyin Türkmen, Bünyamin Balcı, Ceesay, Safuri, Paal, Ballet ve Storm yer aldı.
Yedekler arasında Kağan Arıcan, Samet Karakoç, Soner Dikmen, Cvancara, Van de Streek ve Ensar Buğra Tivsiz bulunurken, teknik direktörlük görevini Erol Bulut yürüttü.
Maçta ayrıca, Ogundu (Alanyaspor) ve Bünyamin Balcı (Antalyaspor) sarı kart gören oyuncular oldular.
Trendyol Süper Lig’de, Alanyaspor ve Antalyaspor’un puanları paylaşılmış oldu. Bu sonuç, her iki takımın da hedeflerine ulaşma çabalarını etkileyebilir.


