Adıyaman’da Yeni Taziye Evi Protokolü İmzalandı
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, hayırsever iş insanı Osman Aslan ile birlikte şehre yeni bir taziye evi kazandırmak amacıyla önemli bir protokol imzaladı.
Başkan Tutdere, kamu kaynaklarını etkin bir şekilde kullanarak ve toplumsal dayanışma ruhunu güçlendirerek şehrin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde belediyeye ait bir alanda inşa edilecek olan taziye evinin inşaat masrafları tamamen Osman Aslan tarafından finanse edilecek.
Kısa Sürede İnşaat Başlayacak
Projenin yapımına en kısa zamanda başlanması planlanıyor. Taziye evi tamamlandıktan sonra anahtar teslimi yapılarak Adıyaman Belediyesi’ne devredileceği bildirildi. Ayrıca merkeze isim verilmesi gerektiğinde bu konu belediye meclisine gündeme getirilecek. Başkan Tutdere, “Halkımızın bütçesini en verimli şekilde kullanmak ve hem Adıyaman’da hem de şehir dışında yaşayan hayırseverlerimizle birlikteliğimizi güçlendirmek bizler için çok değerli. Osman Aslan’a bu anlamlı desteği için teşekkür ediyorum. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, dayanışma içerisinde büyüyen bir Adıyaman inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.


