### Gönüllüler Şanlıurfa’da Kışlık Yardımda Bulundu
İstanbul’dan kilometrelerce yol kat ederek Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine ulaşan bir grup gönüllü, kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara kışlık bot, mont ve oyuncak hediye etti.
### Zorlu Yolculuk
Yağışlı hava koşullarına rağmen yola çıkan gönüllüler, köydeki çocuklara söz verdiklerini gerçekleştirmek için çaba harcadı. Ceylanpınar’a bağlı Mengalan ve Hemitaş Küme Evleri’ne ulaşmak için zorlu yolları aşan gönüllüler, burada kendilerini bekleyen çocukların sevinciyle karşılandı.
Gönüllüler, hedeflerine ilerlerken büyük zorluklar yaşadı. Yoğun yağış nedeniyle Mengalan ve Hemitaş Küme Evleri’ne giden yollar çamura gömüldü; bu nedenle araçları sık sık yere saplandı. Ancak çocukların heyecanla kendilerini beklediğini düşünerek gönüllüler, kendi gayretleriyle araçlarını çamurdan kurtararak yollarına devam etti. Saatler süren yorucu bir yolculuğun ardından köye ulaşan “Çocuklar mutlu olsun yeter” isimli ekip, yanlarındaki hediyeleri dağıtmaya başladı. Kışlık mont, bot ve oyuncak sahibi olan çocuklar ise bu jest karşısında büyük bir mutluluk duydu.
### Gönüllülerin Mesajı
Gönüllü grup adına açıklama yapan Elif Bulut, “Çocukların her şeye ihtiyacı olan bir köydeyiz. Tüm gönüllülerimizin iyi niyeti ve desteği için teşekkür ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi.
Bu anlamlı yardım, sadece çocukların hayatlarını değil, aynı zamanda gönüllülerin de insanlık adına yaptıkları katkıyı gözler önüne serdi.

