Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da Yağışlar Evleri Bastı, Vatandaşlar Çaresiz Kaldı

    Adıyaman’da etkili yağışlar, Cumhuriyet Mahallesi Hısnımansur Caddesi’nde su birikintilerine neden oldu ve birkaç evi su bastı. Mağdur vatandaşlar, kendi çabalarıyla durumu düzeltmeye çalışırken, yetkililerden önlem talep etti.

    Adıyaman'da etkili yağışlar, Cumhuriyet Mahallesi Hısnımansur Caddesi'nde su birikintilerine neden

    Adıyaman’da Yağışlar Evleri Su Bastı

    Adıyaman’da meydana gelen yoğun yağışlar, bazı bölgelerde su birikintilerine yol açarak evlere zarar verdi.

    Su Birikintileri Başkenti Etkiledi

    Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Hısnımansur Caddesi’nde, yağışlar sonrası cadde üzerinde biriken sular, çevredeki konutları olumsuz etkiledi. Suyun evlere dolması, vatandaşların zorluk yaşamasına sebep oldu.

    Vatandaşlardan Önlem Çağrısı

    Evlerine su dolan birçok vatandaş, imkanları ölçüsünde suyu tahliye etmeye çalıştı. Ancak bu çabalar yetersiz kaldı. Durumdan mağdur olan vatandaşlar, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti. Yağış sonrası yaşanan bu olumsuzluklar, yerel yönetimlerin acilen harekete geçmesi gerektiğini gözler önüne serdi.