Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çaycuma’da Yıkılan Evin Ailesi Sokakta Hayat Mücadelesi Veriyor: Yetkililerden Yardım Bekliyorlar

    Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, dayanıksız olduğu belirlenen evleri yıkılan Gürol ve Şaziye Kuyucu çifti, oğulları ve gelinleriyle birlikte sokakta yaşam mücadelesi veriyor. Aile, kalıcı bir barınma talep ederek yardım bekliyor.

    Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, dayanıksız olduğu belirlenen evleri yıkılan Gürol ve

    Çaycuma’da Yıkılan Evlerden Sonra Aile Sokakta Kaldı

    Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, dayanaksız olarak değerlendirilen bir bina, yıkım kararı sonrasında dört kişilik bir ailenin sokakta yaşam mücadelesi vermesine neden oldu.

    Gürol ve Şaziye Kuyucu Çifti’nin Zorlu Süreci

    Çay Mahallesi’nde ikamet eden Gürol ve Şaziye Kuyucu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan risk değerlendirmeleri sonucunda evlerinin yıkımına karar verildi. Bu karar sonrası, evlerini terk etmek zorunda kalan aile, bir haftadır barınacak bir yer bulmakta zorlanıyor.

    Yıkım sonrasında açık havada kalmak zorunda kalan Kuyucu ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. Özellikle hamile gelinlerinin sağlığı için acil bir çözüm talep eden aile, bu zor dönemlerinde destek arayışında. Sokakta kalan aile, yaşadıkları zorluğu aşmak için sabırsızlıkla umut ediyor.