Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Hani’de 12 Hafıza İcazet Belgelerini Takdim Etti

    Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Hani ilçesindeki Seyid Bedrettin Camisi’nde yapılan hafızlık icazet törenine katılarak 12 öğrenciye belgelerini verdi. Büyük, hafızlığın önemini vurguladıktan sonra, program dua ile sona erdi. Kaymakam Mevlana Kürkçü de ödül takdim etti.

    Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Hani ilçesindeki Seyid Bedrettin Camisi'nde

    Diyarbakır’da Hafızlık İcazet Töreni Gerçekleşti

    Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Hani ilçesindeki Seyid Bedrettin Camisi’nde düzenlenen hafızlık icazet töreninde yer alarak 12 başarılı öğrencinin belgelerini takdim etti.

    Program Kur’an Tilavetiyle Başladı

    Etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İlçe Müftüsü Murat Eren’in açılış konuşmasıyla devam etti. Uzun bir çalışma sürecinin ardından hafızlıklarını tamamlayan 12 öğrenci, icazet belgeleri alarak bu önemli başarılarını taçlandırmış oldu.

    İl Müftüsü’nden Anlamlı Mesaj

    Törende bir konuşma yapan İl Müftüsü Celal Büyük, hafızlığın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, “Hafız olmak ve bu unvanı korumak büyük bir sorumluluktur. Kardeşlerimiz, yürüttükleri yoğun çalışmalar sonucunda bu değerli mertebeye ulaşmışlardır. Peygamber Efendimizin övgüsüne layık olan hafızlarımız, bu mübarek rütbeyi hayatları boyunca sürdüreceklerdir. Hem kendilerini hem de ailelerini, bu süreçte emeği geçen hocalarını yürekten tebrik ediyorum” dedi.

    Dualarla Son Buldu

    Etkinlik, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Bahadır Opus’un yaptığı dualarla sona erdi. Törenin sonunda, İl Müftüsü Celal Büyük, Hani Kaymakamı Mevlana Kürkçü ve Dr. Bahadır Opus, hafızlara icazet belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.