Şanlıurfa’da Kahvehanede Kavga: 4 Yaralı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen kavga sonucunda dört kişi yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Şeytan Küçesi’nde bulunan hayvan pazarı esnafının gittiği bir kahvehanede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında sözlü bir tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, ortalığın karışmasına ve sandalyelerin masaların kullanılmasına yol açan bir kavgaya dönüştü.
Polis Ekipleri Olay Yerinde
Olayın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi kavgaya müdahale etmek üzere olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen polis, tarafları ayırarak ortamı kontrol altına almayı başardı.
Kavga esnasında yaralanan A.İ. (54), R.İ. (37), L.İ. (33) ve F.İ. (32) isimli dört kişi, olay yerine çağrılan ambulance ile Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, kavgaya neden olan alacak verecek meselesinin tüm yönleriyle araştırıldığını belirtti. Olayın gelişmeleri yakından takip ediliyor.