Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Siverek’te Hayvan Pazarı Esnafı Arasında Alacak Verecek Kavgası: 4 Yaralı

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kahvede hayvan pazarı esnafı arasında çıkan kargaşada A.İ. (54), R.İ. (37), L.İ. (33) ve F.İ. (32) yaralandı. Tartışma alacak verecek meselesi yüzünden büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Şanlıurfa’da Kahvehanede Kavga: 4 Yaralı

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen kavga sonucunda dört kişi yaralandı.

    Olay, sabah saatlerinde Şeytan Küçesi’nde bulunan hayvan pazarı esnafının gittiği bir kahvehanede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında sözlü bir tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, ortalığın karışmasına ve sandalyelerin masaların kullanılmasına yol açan bir kavgaya dönüştü.

    Polis Ekipleri Olay Yerinde

    Olayın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi kavgaya müdahale etmek üzere olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen polis, tarafları ayırarak ortamı kontrol altına almayı başardı.

    Kavga esnasında yaralanan A.İ. (54), R.İ. (37), L.İ. (33) ve F.İ. (32) isimli dört kişi, olay yerine çağrılan ambulance ile Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

    Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

    Olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, kavgaya neden olan alacak verecek meselesinin tüm yönleriyle araştırıldığını belirtti. Olayın gelişmeleri yakından takip ediliyor.