Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği, Aile Yılı’nda Şırnak’ta Çocuklar ve Ailelerle Buluştu

    Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği, Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde Şırnak’ta çocuklar ve ailelerle buluştu. Dernek Başkanı Gülnar Karagöl, etkinlikle şiddetle mücadele ve dayanışma değerlerini yaymayı hedeflediklerini açıkladı.

    Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği, Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde Şırnak'ta

    Şırnak’ta Aile Yılı Etkinlikleri Düzenlendi

    Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği, Aile Yılı çerçevesinde Şırnak ilinde çocuklar ve ailelerle bir araya geldi. Gerçekleşen etkinlikte katılımcılara eğlenceli oyunlar sunuldu ve oyuncaklarla kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

    Dernek Başkanı’ndan Önemli Açıklama

    Şırnak’taki köy okullarında gerçekleştirilen bu etkinlikte, Dernek Başkanı Gülnar Karagöl, programın hedefinin sadece şiddetle mücadele etmek olmadığını, aynı zamanda sevgi, güven ve dayanışma gibi değerleri de topluma aktarmak olduğunu ifade etti. Bu tür organizasyonların, bireyler arasında sosyal bağları güçlendirmeyi amaçladığını vurguladı.