Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Büyükçekmece Adliyesi’nden Hırsızlık: Zimmet Memurunun Kaçışı ve Çalınan Değerli Eşyalara Dair Detaylar Ortaya Çıktı

    Büyükçekmece Adliyesi’nde görevli zimmet memuru Erdal T., 1 Aralık 2025’te 50 kg gümüş ve 25 kg altın çalarak İngiltere’ye kaçtı. Çalınan altınların bazıları, sahte vatandaşlık soruşturması nedeniyle gözaltına alınan şüphelilere aitydi.

    Büyükçekmece Adliyesi'nde görevli zimmet memuru Erdal T., 1 Aralık 2025'te

    Büyükçekmece Adliyesi’nde Komplike Hırsızlık Vakası

    Büyükçekmece Adliyesi Emanet Bürosunda görevli zimmet memurunun, 50 kilogram gümüş ile yaklaşık 25 kilogram altını çalarak yurt dışına kaçtığı skandalın detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

    Olayın tarihi 1 Aralık 2025. Edinilen bilgilere göre, zimmet memuru Erdal T. uzun bir süre işe gelmediği için durumu Cumhuriyet Savcılığı’na bildirdi. Bunun üzerine, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı, Emanet Bürosu’ndaki kasaların kontrol edilmesine karar verdi. Yapılan incelemede, emanet kasasında yer alan 50 kilogram gümüş ve 25 kilogram altının kaybolduğu tespit edildi.

    Çalınan Altınların Fotoğrafları Ortaya Çıktı

    Büyükçekmece Adliyesi’nden çalınan bazı altınların görüntüleri paylaşıldı. Erdal T.’nin çaldığı ziynetlerin, İstanbul merkezli 19 ilde gerçekleştirilen sahte vatandaşlık soruşturması kapsamında gözaltına alınan 113 şüpheli ile bağlantılı olduğu öğrenildi. Ele geçirilen altınların, bu operasyon çerçevesinde ortaya çıktığı kaydedildi.

    Olay, adli süreçte ciddi bir boşluk yaratırken, güvenlik önlemlerinin daha da artırılması gerektiğini gözler önüne seriyor. Bu tür vakaların önüne geçmek için gerekli adımların bir an önce atılması bekleniyor.