Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sakarya’da Karasu, Kaynarca ve Kocaali İlçelerinde Dalga ve Rip Akıntısı Nedeniyle Denize Girişler Yasaklandı

    Sakarya’nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde hava koşulları nedeniyle denize girişler yasaklandı. Kaymakamlıkların kararı doğrultusunda, kırmızı bayraklarla uyarılar yapılıyor. Cankurtaran ekipleri halkı dikkatli olmaları konusunda bilgilendiriyor.

    Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde hava koşulları nedeniyle denize

    Deniz Girişi Yasaklandı

    Sakarya’nın denizle bağlantılı Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yapılan son değerlendirmelere göre olumsuz deniz koşulları, yüksek dalgalar ve rip akıntılarından dolayı denize giriş yasaklandı.

    Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

    İlçelerdeki kaymakamlıklar tarafından alınan karar doğrultusunda, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri, deniz alanlarındaki tehlikeleri göz önünde bulundurarak vatandaşlara sıkı uyarılarda bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği, denize girmemenin önemini vurgulayarak, bayrakları kırmızıya çevirerek alanın tehlikeli olduğunu ilan etti.

    Denizle ilgili yapılan bu uyarılar, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Yaz tatili nedeniyle plajların kalabalık olması sebebiyle, yetkililer her zaman dikkatli olunması konusunda hatırlatmalarda bulunmaktadır.