Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Buldan’da Metruk Evde Duvar Çöktü, Şans Eseri Can Kaybı Olmadı

    Denizli’nin Buldan ilçesinde kullanılmayan kerpiç bir evin duvarı gece çöktü. Olayda can kaybı yaşanmadı, ancak bölge halkı bu durumu daha önce yetkililere bildirdiklerini belirtti. Uzun zamandır tehlike oluşturan evin çatısından parçalar düşüyordu.

    Denizli'nin Buldan ilçesinde kullanılmayan kerpiç bir evin duvarı gece çöktü.

    Buldan’da Metruk Bina Çöktü

    Denizli’nin Buldan ilçesinde sahipsiz bir kerpiç yapının duvarı çöktü.

    Gece saatlerinde gerçekleşen olay, Ragıp Bey Sokak’ta bulunan ve uzun bir süredir boş duran bir metruk evin duvarının yola devrilmesiyle meydana geldi. Çatısında bulunan kiremit ve tahta parçalarının düşmesi nedeniyle daha öncesinde tehlike arz eden bu yapı, büyük bir facianın yaşanmasını önledi; çünkü olay anında kimsenin orada olmaması can kaybını engelledi.

    Mahalle sakinleri, bu çöküşün önceden tahmin edildiğini ve ilgili mercilere durumu bildirdiklerini, ancak herhangi bir çözüm üretilmediğini ifade etti.

    Tehlike Saçan Yapılar

    Metruk binaların ait olduğu bölgede açık bir tehlike oluşturmaya devam ettiğini vurgulayan vatandaşlar, yerel yönetimden gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını talep ediyor.