Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gençlerbirliği Genel Kurulu’nda Gergin Anlar ve Kavga Ortaya Çıktı

    Ankara’daki Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulu’nda, Başkan Mehmet Kaya ile rakibi Çağrı Çetin arasında tartışma çıktı. Kavga haline dönüşen olay nedeniyle polis müdahale etti ve kongreye kısa bir süre ara verildi.

    Ankara'daki Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulu’nda, Başkan Mehmet Kaya ile rakibi

    Gençlerbirliği Genel Kurulu’nda Gergin Anlar

    Ankara’da gerçekleştirilen Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulu’nda beklenmedik bir olay yaşandı. ATO Congresium’da düzenlenen toplantıda, mevcut başkan Mehmet Kaya ile rakibi Çağrı Çetin arasında gerilim yükseldi.

    Yaşanan Kavga ve Sonrası

    Kaya’nın kürsüde yaptığı konuşma sırasında, katılımcılar arasında tartışmalar oluştu. Bu tartışmalar zamanla daha da büyüyerek kavgaya dönüştü. Olaylar nedeniyle salonda bulunarak güvenlik önlemleri alan Ankara Spor Şube polisleri, kavgaya karışanları dışarı çıkarttı.

    Yaşanan bu gerginliğin ardından kongreye geçici olarak 10 dakikalık bir ara verildi. Genel kurul sürecinin nasıl devam edeceği merak ediliyor.