Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen Zafer Koşusu’nda sporcular kıyasıya yarıştı

    Kütahya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Zafer Koşusu, çeşitli yaş gruplarından sporcuların katılımıyla yapıldı. Koşunun startını Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük verdi. Dereceye girenler ödüllerini bayram töreninde alacak.

    Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Zafer Koşusu,

    Kütahya’da Zafer Koşusu Heyecanı!

    Kütahya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Zafer Koşusu etkinliği farklı yaş gruplarındaki sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.

    Startı İl Müdürü Verdi

    Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinliğin başlangıç düdüğünü İl Müdürü Bülent Küçük çaldı. Sporcular, birincilik kürsüsü için oldukça zorlu bir mücadele sergilediler. Dereceye giren sporcular, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında ödüllerini alacak.

    Başarıların Devamını Diliyoruz

    Sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Müdür Bülent Küçük, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla güzel bir etkinlik düzenledik. Bu organizasyon sayesinde zafer ruhunu yaşatmaya çalıştık. Derece elde eden sporcularımızı kutluyor, onlara gelecekteki başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.