Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 45 Bin Sentetik Ecza Hap Ele Ge geçti
Samsun’da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, çatı katında bulunan çuvallar ve çöp poşetleri içerisinde 45 bin sentetik ecza uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.
Emniyet Ekiplerinin Başarılı Çalışması
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretini engelleme amacıyla yürüttüğü çalışmalarda İlkadım ilçesinde Y.G.S. (27) isimli şahsın evinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, çatı katında yer alan kömür çuvalları ve çöp torbaları arasına gizlenmiş 45 bin sentetik ecza hap tespit edildi.
Gözaltı ve Adli Süreç
Olayın ardından Y.G.S. isimli kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Sorgulama işlemleri tamamlanan Y.G.S., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Yapılan bu operasyon, başarılı bir çalışma olarak kayıtlara geçti ve uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi.