Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de AK Parti ve MHP’den ‘Terörsüz Türkiye’ Vurgusu: Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi

    Eskişehir’de AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine dair ortak basın toplantısı düzenledi. Albayrak, birlik ve beraberlik mesajları verirken, Candemir terörle mücadeledeki kararlılıklarını vurguladı. Ayrıca, AK Parti’nin 24. kuruluş yıl dönümüne özel etkinlikler de açıklandı.

    Eskişehir'de AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl

    Eskişehir’de ‘Terörsüz Türkiye’ İçin Ortak Açıklama

    Eskişehir’de, AK Parti İl Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı, ‘Terörsüz Türkiye’ süreci hakkında ortak bir basın toplantısı düzenledi.

    Program, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde bulunan bir restoranda gerçekleştirildi. Kahvaltı ile başlayan etkinliğe partililer ve gazeteciler katıldı. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir, burada yaptıkları ortak açıklama ile ‘Terörsüz Türkiye’ konusuna dikkat çekti.

    Birlik ve Beraberlik Vurgusu

    Gürhan Albayrak, ‘Bugün burada, ‘Terörsüz Türkiye’ idealine olan inancımızı Eskişehir’den duyurmak için bir aradayız’ dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi ‘Biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte güçlüyüz’ sözlerinin sadece bir mesaj değil, terörle mücadelede güçlü bir irade olduğunu belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörle mücadeledeki kararlılığını hatırlatan Albayrak, sorunları aşmak adına birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini vurguladı.

    Pazarlık Değil, İrade Meselesi

    MHP İl Başkanı İsmail Candemir ise, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meclisteki konuşması sonrası birlik çağrısında bulunduğunu ifade etti. Candemir, Türkiye’nin terörle mücadelede önemli bir mesafe kat ettiğini dile getirerek, ‘Bu süreç bir pazarlık veya algı dönemi değil. Türk milletinin iradesi ile şekillenen bir projedir. Biz de burada, bu doğrultuda ilerlemekteyiz’ dedi.

    AK Parti’nin 24. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ile ilgili olarak da bilgilendirme yapan Albayrak, 30 Ağustos’da ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’, 31 Ağustos’ta ‘Teşkilat Pikniği’, 1 Eylül’de ‘Devrim Arabalarının Film Gösterisi’ ve Eskişehir’in kurtuluş günü olan 2 Eylül’de bir konser düzenleneceğini açıkladı. Bu etkinliklere katılım çağrısı yaptı.

    Program, katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.