Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da Orman Mühendisi B.G. Sahtecilik İle 8.5 Milyon Lira Aktardı, Tutuklandı

    Antalya’da bir orman mühendisi olan B.G., 2020-2024 döneminde sahtecilik yaparak 8.5 milyon lira çalarak tutuklandı. Emniyet ekipleri, şirketin hesaplarında usulsüzlük tespit etti ve B.G.’yi gözaltına aldı. Mahkeme, şüpheliyi “nitelikli dolandırıcılık” ve “güveni kötüye kullanma” suçlarından tutukladı.

    Antalya'da bir orman mühendisi olan B.G., 2020-2024 döneminde sahtecilik yaparak

    Antalya’da Orman Mühendisine Dolandırıcılık Suçlaması

    Antalya’da bulunan bir şirkette orman mühendisi olarak çalışan B.G., 2020 ile 2024 yılları arasında sahtecilik yaparak 8 milyon 500 bin lira tutarında parayı başka hesaplara aktardığı iddiasıyla gözaltına alındı.

    Dolandırıcılık Operasyonu Başlatıldı

    Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, şirkete ait finansal kayıtlarında usulsüzlük tespit etmesi üzerine soruşturma başlattı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, B.G.’nin dolandırıcılık yaparak şirketin parasını sahte hesaplara yönlendirdiği anlaşıldı.

    Adli Süreç Başladı

    Gözaltına alınan şüpheli, soruşturmanın ardından adli makamlara sevk edildi. Burada, “nitelikli dolandırıcılık” ve “güveni kötüye kullanma” suçlarından tutuklandı. Bu olay, dolandırıcılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.