Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Nakliyatçı Celâdına Yanlışlıkla Saldırı Gerçekleşti, Bir Kişi Yaralandı

    Samsun’un Kışla Mahallesi’nde R.K., üzerine kurşun yağdırılan bir nakliyatçı oldu. M.K. adlı saldırgan, R.K.’yi M.S. olarak yanlış tanımladı. Olay sonrası gözaltına alınan M.K., mahkemede tutuklandı. R.K., hastanede tedavi altına alındı.

    Samsun'un Kışla Mahallesi'nde R.K., üzerine kurşun yağdırılan bir nakliyatçı oldu.

    **Samsun’da Yanlış Hedef: Silahlı Saldırıda Nakliyatçı Yaralandı**

    Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Kışla Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kişinin silahlı saldırısına uğradığı öğrenildi. Olayda, nakliyatçı R.K. (36), hedef alınarak vurulurken, durumun bir yanlış anlaşılma sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı.

    **Saldırı Sonrası Hastaneye Kaldırıldı**

    Saldırı sonucu R.K., sol ve sağ bacağından 5 kurşunla ağır yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak acil tedavi altına alındı. R.K.’nin, kimseyle bir husumeti olmadığını ve saldırganı tanımadığını bildirdiği ifade edildi.

    **Polis Olayı Kısa Sürede Aydınlattı**

    Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayı araştırarak şüpheli M.K. (22)’yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede, M.S. isimli başka bir nakliyatçının önceki gün tanımadığı kişilerle bir kavga yaşadığı belirlendi. Bu kişiler, M.S.’ye yönelik bir silahlı saldırı düzenlemek için M.K.’yi kiralamış oldukları tespit edildi. Olay günü, M.S. işi gereği aracını R.K.’ye bırakmıştı. M.K. ise, M.S. yerine R.K.’yi hedef alarak ateş açtı.

    **Tutuklanan Zanlının İfadesi Dikkat Çekti**

    Gözaltına alınan M.K., ifadesinde olay yerinde 5 kişinin kendisine saldırdığını belirterek, kendini korumak amacıyla ateş ettiğini iddia etti. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen M.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

    Bu olay, yanlış hedeflerin ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.