Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ordu’da Halk Ekmek Üretim Tesisi, 1 Yılda 5,8 Milyon Ekmek Üretti

    Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu halk ekmek üretim tesisi, geçen bir yılda 5 milyon 800 bin ekmek üretti. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde, uygun fiyatla sağlıklı ekmek sunan bu proje, 20 büfe ve 7 satış noktasıyla Ordu genelinde yaygınlaşıyor.

    Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu halk ekmek üretim tesisi, geçen bir

    Ordu’da Halk Ekmek Tesisinin Başarısı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen halk ekmek üretim tesisi, bir yıl içerisinde 5 milyon 800 bin adet halk ekmek üreterek önemli bir başarı sağladı.

    Halk Ekmek Uygulamasının Amacı

    Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, “vatandaşların sofrasında huzur, bütçelerine de rahatlık getirmek” hedefiyle başlattığı Halk Ekmek uygulaması; vatandaşların ekmek ihtiyacını piyasa fiyatları altında karşılamayı amaçlıyor. Ordu’da farklı noktalara yerleştirilen satış büfeleri sayesinde, üretilen ekmekler doğrudan tüketicilere ulaştırılıyor. Ekonomik yükünü hafifletmek isteyen bireyler, bu büfeler aracılığıyla, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmeğe ulaşma imkanı buluyor.

    Erişim Ağı Genişletildi

    Halk Ekmek uygulaması, sürekli artan bir talep ile karşılaştı. İlk olarak 13 büfe ile satışa sunulan ekmek, günümüzde 20 büfe ve 7 farklı satış noktasıyla daha çok vatandaşa ulaşacak şekilde genişletildi. Bu sayede, Ordu’nun çeşitli mahalle ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, halk ekmeğe daha kolay bir şekilde erişme fırsatı buldu.

    Sağlıklı ve ekonomik bir çözüm sunan bu tesis, Ordu halkının ihtiyaçlarına cevap vermekte, günlük olarak üretilen ekmekler sayesinde önemli bir destek sağlamaktadır.