Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Menderes Müftülüğü’nde Hafızlık İcazeti Töreni Gerçekleştirildi

    Menderes Müftülüğü İzmir Bölge Kız Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan 12 kız öğrenciye, Ahlak Kültür ve Çevre Derneği’nin düzenlediği törenle icazetleri verildi. İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, bu gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade etti. Tören, dualar ve Kur’an tilavetleri ile sona erdi.

    Menderes Müftülüğü İzmir Bölge Kız Kur’an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan 12

    Ahlak Kültür ve Çevre Derneği’nden Anlamlı İcazet Töreni

    Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEV) öncülüğünde düzenlenen merasimde, Menderes Müftülüğü İzmir Bölge Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 kız öğrenci, muhteşem bir törenle icazet aldı.

    Hafızlık Törenine İlgi Yoğundu

    İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, Menderes İlçe Müftüsü Emir Veran, AKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Metin Koçer, öğrencilerin aileleri ve pek çok davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen tören, hafız olan genç kızların taç giyme seremonisiyle başladı. Ardından hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edilerek, duygusal anlar yaşandı.

    Gençliğin Umudu Kur’an ile Büyüyenlerdir

    İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, yaptığı konuşmada gençlerin Kur’an ile yetişmesinin önemine değinerek, “Bu çocuklar, bizim geleceğimizin teminatıdır. Kur’an-ı Kerim’e hizmet eden her birey, baş tacımızdır. Hafızlarımıza destek olan ailelere, öğretmenlerimize ve bu süreçte yer alan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. Program, hafızların Kur’an tilavetleriyle ve yapılan dualarla sona erdi.