Kahramanmaraş’ta Altyapı Çalışmaları Sırasında Göçük Olayı
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Şazibey Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları esnasında ani bir göçük gerçekleşti. Bu talihsiz olayda, bir işçi toprak altında kalırken, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yaralı vatandaş kurtarıldı.
Olayın Gelişimi ve Kurtarma Çalışmaları
Altyapı kazısının yapıldığı sırada ortaya çıkan göçük nedeniyle bir işçi toprak altında sıkıştı. Olayın hemen ardından durum, yetkililere bildirildi ve kısa sürede itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, özverili bir çalışma ile göçüğün altında kalan vatandaşı başarılı bir şekilde kurtardı. Yaralı işçi, ardından sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kahramanmaraş’taki bu olay, altyapı çalışmalarının özenle ve dikkatli bir biçimde yürütülmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
KAHRAMANMARAŞ’IN ONİKİŞUBAT İLÇESİ ŞAZİBEY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SIRASINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. GÖÇÜK ALTINDA KALAN BİR VATANDAŞ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI SONUCU SAĞ OLARAK ÇIKARILDI.
KAHRAMANMARAŞ’IN ONİKİŞUBAT İLÇESİ ŞAZİBEY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SIRASINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. GÖÇÜK ALTINDA KALAN BİR VATANDAŞ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI SONUCU SAĞ OLARAK ÇIKARILDI.
KAHRAMANMARAŞ’TA BİR İŞ YERİNDE ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ.
POLONYA CUMHURBAŞKANI KAROL NAWROCKİ SAVAŞ SONRASI POLONYA’YA SIĞINAN UKRAYNALILARA YÖNELİK YARDIMLARIN UZATILMASINA İLİŞKİN YASAYI VETO ETTİ.