Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sultangazi’de Hafriyat Yüklü Tır Devrildi, Sürücü Hafif Yaralandı

    Sultangazi’de Burak Özkan’ın kullandığı hafriyat yüklü tır, virajda devrildi. Sürücü hafif yaralanırken, dökülen mazot nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı. Olay yerinde sağlık ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Sultangazi’de Devrilen Tır Trafiği Felç Etti

    Sultangazi ilçesinde, hafriyat yüklü bir tır virajı alamayarak devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı ve yola dökülen mazot nedeniyle cadde uzun süre trafiğe kapatıldı.

    Kaza Anı ve Sonrası

    Olay, Cebeci Mahallesi Selçuklu Bulvarı’nda, öğle saat 12.00’de gerçekleşti. İddialara göre, Burak Özkan yönetimindeki 34 DNL 409 plakalı hafriyat tırı, dönüş sırasında kontrolünü kaybederek yan yatmış durumda. Devrilen araç, sürüklendiği sırada damperindeki hafriyat malzemelerini etrafa yaydı.

    Kazanın ardından, tırın mazot deposu da hasar gördü. Yola yüzlerce litre mazot sızarken, yol kaygan hale geldi. Bu sebeple, civardaki polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Burak Özkan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

    İtfaiye Ekiplerinin Çalışmaları

    Devrilen tırın ve dökülen yakıtın kontrol altına alınması için itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Kaza ile ilgili incelemelerin başlatıldığı bilgisini paylaşan yetkililer, süreç hakkında ilerleyen günlerde detayların açıklanacağını ifade etti.

    Trafik akışının normale dönmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.