Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Zeren Grup Şampiyonlar Ligi’nde Igor Gorgonzola’yı 3-0 ile geçti

    Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, CEV Zeren Grup Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 2. maçında Igor Gorgonzola’yı 3-0 yenerek liderliğini korudu. Melissa Vargas 20, Arina Fedorovtseva ise 18 sayıyla galibiyette etkili oldu. 3. hafta maçında Budowlani Lodz ile karşılaşacaklar.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’ndan Etkileyici Zafer

    Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, CEV Zeren Grup Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun 2. karşılaşmasında İtalya’nın Igor Gorgonzola ekibini 23-25, 21-25, 19-25’lik setlerle 3-0 yenmeyi başardı.

    Sarı-lacivertliler, Pala Igor Gorgonzola’da gerçekleştirilen bu maçta sergiledikleri performansla 2. maçlarını da kazanarak liderliklerini sürdürdü. Set skorları; 23-25, 21-25 ve 19-25 şeklinde gerçekleşti. Maçta öne çıkan isimlerden biri olan Melissa Vargas, attığı 20 sayıyla karşılaşmanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilirken, Arina Fedorovtseva’nın 18 sayısı takımın galibiyetinde kritik rol oynadı.

    Fenerbahçe’nin CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki bir sonraki karşılaşması, 6 Ocak 2026 tarihinde Budowlani Lodz’a karşı oynanacak.