**Samsun’da Narkotik Polisi ile Kovalamaca: Bir Yunus Polisi Yaralandı**
Samsun’un Atakum ilçesinde gerçekleşen olayda, narkotik polisinin dur ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü, peşindeki polislerle girdiği kovalamaca sırasında bir Yunus polisine çarparak yaraladı.
Kovalamacanın Detayları
Olay, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Kızılay Kampı civarında meydana geldi. 19 yaşındaki Y.E.Ç. yönetimindeki 60 TB 272 plakalı araç, narkotik polisinin “dur” ihtarına aldırış etmeyerek hızla kaçmaya başladı. Narkotik ekiplerinin peşinde olduğu araç, uygulama noktasında da durmakta direndi. Söz konusu otomobil, görevdeki Yunus polisi Ö.K.’ye çarptıktan sonra askeri kampın tabelasına da vurdu. Bu talihsiz kaza sonucunda, polis memuru Ö.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Sürücü ve Kardeşi Gözaltına Alındı
Kaza sonrasında araç sürücüsü Y.E.Ç. ile yanındaki kardeşi E.Ç. (17) gözaltına alındı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından, iki kardeş Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalan kardeşler, polis olayında yaralanan memurun durumu ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor.
Bu olay, yasaların gerektirdiği tedbirlerin ve polis uygulamalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
SAMSUN’UN NARKOTİK POLİSİNDEN KAÇARAK “DUR” İHTARINA UYMAYAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KOVALAMACA SONUCU YUNUS POLİSİNE ÇARPARAK POLİS MEMURUNU YARALADI.
DUR İHTARINA UYMAYIP POLİSE ÇARPAN OTOMOBİL ASKERİ KAMPININ TABELASINA ÇARPARAK ZARAR VERDİ.




