Denizli’de Acı Olay: 15 Yaşındaki Kız Arkadaş Hayatını Kaybetti
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen trajik bir olayda, 15 yaşındaki Burak K. isimli genç, evde yalnız bulunduğu sırada kız arkadaşıyla birlikte oynadığı ruhsatsız av tüfeği ile oynaması sonucu büyük bir kaza yaşandı. Olay, iki gün önce akşam saatlerinde meydana geldi ve ne yazık ki, kız arkadaşı Zahra Jahani hayatını kaybetti.
Tüfekle Oynamak Felakete Yol Açtı
Edinilen bilgilere göre, Burak K. adlı çocuk, ailesi evde yokken İran vatandaşı olan 15 yaşındaki kız arkadaşı Zahra Jahani’yi evine davet etti. İkili arasında tartışma başladıktan sonra Burak, babasına ait ruhsatsız av tüfeğini odadan getirerek oynamaya başladı. Ne yazık ki, tüfek birden ateş aldı ve saçmalar Zahra’nın başına isabet etti. Kız arkadaşı yerde kanlar içinde kalırken, durumu gören Jahani’nin kız kardeşi dışarı çıkarak, “Ablamı öldürdü” diye bağırdı.
Olayın Ardından Yaşananlar
Burak K. panik içinde evden kaçtı. Olayın yaşanmasının ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, başından vurulan Zahra Jahani’nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Burak K. ise jandarma ekipleri tarafından evden yaklaşık 4 kilometre uzakta yer alan Karakaya Dağı’nda yakalanarak gözaltına alındı. İlk ifadesinde, “Şakasına tüfeği doğrulttum. Zahra ‘Yapamazsın’ dedi. İçinin boş olduğunu düşündüm, tetiğe bastım ve tüfek birden ateş aldı” şeklinde açıklamada bulundu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde Burak K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç yaşta yaşanan bu trajedi, aileler ve toplumda derin bir üzüntü yarattı.
TÜFEĞİN SAÇMALARI 15 YAŞINDAKİ KIZ ARKADAŞININ BAŞINA İSABET ETMESİ SONUCU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMESİ ÜZERİNE YAKALANAN 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
DENİZLİ’DE 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK, EVDE AİLESİ YOKKEN ÇAĞIRDIĞI KIZ ARKADAŞIYLA OTURURKEN BABASINA AİT OLAN RUHSATSIZ AV TÜFEĞİNİ OYNADIĞI SIRADA SİLAH BİRDEN ATEŞ ALDI. TÜFEĞİN SAÇMALARI 15 YAŞINDAKİ KIZ ARKADAŞININ BAŞINA İSABET ETMESİ SONUCU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMESİ ÜZERİNE YAKALANAN 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.




