Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gürsu ve Bursaspor Başkanları, Dünya Engelliler Günü’nde Mesut’un Hayallerini Gerçekleştirdi

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Bursaspor Başkanı Enes Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, down sendromlu Mesut Yılmaz’ın maç izleme isteğini ve forma talebini yerine getirdi. Mesut, Enes Çelik ile görüntülü görüşerek hayalini gerçekleştirdi.

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Bursaspor Başkanı Enes Çelik,

    Engelliler Günü’nde Anlamlı Buluşma

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Bursaspor Başkanı Enes Çelik, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

    Mesut Yılmaz’ın Hayali Gerçekleşti

    Down sendromu olan Mesut Yılmaz, maç izleme arzusu ve forma talebiyle Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a başvurdu. Taleplerini geri çevirmeyen Başkan Işık, bunun yanı sıra Mesut’un Enes Çelik ile görüşme hayalini de gerçekleştirerek ona unutulmaz bir an yaşattı.

    Başkan Enes Çelik ile Mesut’un görüntülü sohbeti, sosyal medya üzerinden paylaşıldı ve neşeli anlar izleyicilere yansıdı. Bu buluşma, engelli bireylerin de toplumda yer aldıklarını ve onlara olan desteği bir kez daha gözler önüne serdi.