Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cizre’de Park Görevlisi Heybet B. Beş Bıçak Darbesiyle Ağır Yaralandı

    Cizre’de Dicle Nehri kenarındaki Surdibi Aile Parkı’nda görevli Heybet B., gençlerle yaşanan tartışma sonrası bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Beş bıçak darbesi alan Heybet B. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Cizre'de Dicle Nehri kenarındaki Surdibi Aile Parkı'nda görevli Heybet B.,

    Cizre’de Park Görevlisine Bıçaklı Saldırı

    Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Dicle Nehri kıyısındaki bir parkta görevli olan Heybet B., uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.

    Tartışma Kanlı Bir Kavgaya Dönüştü

    Olay, Cizre’nin Kale Mahallesi’nde yer alan Surdibi Aile Parkı’nda meydana geldi. Burada parkın bakım ve düzeninden sorumlu olan Heybet B., sulama yapılan çimlere basılmaması hususunda ikazda bulunduğu bir grup gençle arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde grup üyelerinden biri, Heybet B.’ye bıçakla saldırarak vücuduna toplamda beş darbe indirdi. Gençler, saldırının ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.

    Yardım Çağrısı ve Sağlık Ekibi Müdahalesi

    Olayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine sağlık ekipleri, hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalesinin ardından, ambulansa alınan Heybet B., Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Hastanedeki Durum Kritik

    Hastanede tedavi altına alınan Heybet B.’nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri soruşturma başlattı ve saldırının faillerinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürüldü.